Over SPICE

In tien minuten besloot ik dat dit mijn restaurant ging worden.

Het gevoel, de sfeer en het type restaurant wat ik graag wilde starten was nog ver te zoeken, maar met veel vertrouwen heb ik deze zaak omgetoverd tot een prachtige Italiaanse zaak.

Ik ben Maarten, ondernemer, gastheer en groot liefhebber van Italiaanse wijn.

Maar al het bovenstaande valt in het niet als ik praat over mijn grote liefde, Italie.

Ik heb er gewoond, geleefd, gegeten en gedronken en wil de beste aspecten van dit prachtige land op uw bord laten belanden.

‚Äč

Laat u verrassen door de pure smaken van Italië. De verse kruiden, de fijne volle wijnen en de met liefde bereide recepten... Maar dan met een nieuw sexy jasje.

Welkom bij SPICE!

Recenties google

1

Jules Engels

Lekker gegeten, Italiaans met een twist. Erg geslaagd. Maarten de eigenaar bedient zelf en is een uitstekende gastheer. Leuke moderne inrichting. Hier ga je niet naar toe voor een afgezaagde spaghetti of een pizza, maar een smeuïge risotto, verse vis of een behoorlijk stuk vlees. Aanrader voor anders Italiaans eten.
Absoluut hier vaker naar toe!

2

Tessa Pricken

Heerlijk gegeten bij het vernieuwde Spice. Op de nieuwe kaart staan gerechten van zeer goede kwaliteit en er is een mooie wijnkaart . Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is top.

3

Eva Verkroost

Prachtige kaart met vele bijzondere vernieuwende gerechten. Echt een pareltje in Arnhem en een fijn sfeer om te zitten! Fijne stoelen en de bediening maakt de avond compleet. Eindelijk geen stoffige Italiaan, maar eentje met pit en vuur! Wij komen zeker vaker terug.